Chițac iar a comis-o: Cazinoul trebuia să fie GATA și… NU este! Țuțuianu (PSD): „Primarul Constanței, cel care, după ce că MINTE și FURĂ, șterpelește proiectele PSD și le trece pe numele lui!” – DOCUMENTE

Restaurarea Cazinoului trebuia să fie gata și… nu este, așa cum a promis (de fapt, mințit), primarul Constanței, Vergil Chițac. Mai mult, dincolo de faptul că lucrările au început într-un context complicat, când PSD și PNL s-au succedat la guvernare, acum Chițac își atribuie o realizare care… nu îi aparține și pe care nici măcar nu a făcut-o, deși luna aceasta trebuia să taie panglica! De fapt, lucrurile stau prost și la Sala Polivalentă – de Spitalul de Boli Infecțioase nu mai vorbim – și… în absolut tot orașul, dat peste cap din cauza lucrărilor edilitare haotice, ca parte a „terapiei de șoc”, cum o numește primarul Chițac, adică să ne facă bine cu forța, chinuindu-ne ani de zile! El nu reușește nimic, de fapt, ca primar, în afară de ură și chin și mințind fără oprire.

WhatsApp Image 2022 05 27 at 3.28.27 PM 1
WhatsApp Image 2022 05 27 at 3.28.27 PM

Fostul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu (PSD), a demarat de fapt lucrările, continuate apoi de Ion Ștefan de la… fostul PNL, fiind vorba de Ludovic Orban, care a anunțat atunci că vor veni… în această lună, pentru inaugurare! Din acest punct a început balamucul politic pe o lucrare care nu se mai realizează și, în acest sens, deputatul constănțean al PSD, Marius Horia Țuțuianu, nu mai suportă circul politic, acuzându-i pe toți de… minciună:

„Când vrei să tragi spuza pe turta ta, chiar dacă pâinica are iz de mucegai, procedezi precum PNL-iștii, mascați acum în Forțoși de Dreapta: MINȚI! Așa cum MINTE numitul Ion Ștefan, individ teleportat în fotoliul de ministru al Lucrărilor Publice în jenanta guvernare Orban. Și poate nu l-am fi băgat în seamă dacă nu ar fi avut neobrăzarea să MINTĂ în legătura cu emblema Constanței. Individul pretinde că, după al lui mandat (din care nimeni nu-și amintește ceva remarcabil), lasă în urmă …reabilitarea Cazinoului. Tot ce au lăsat în urmă Ștefan, Orban și ai lor PNL-iști sunt doar haosul guvernamental, incompetența și, nu în ultimul rând, măsurile care au sărăcit românii. Bașca MINCIUNILE precum cea referitoare la Cazino. ADEVĂRUL este doar unul, iar actele îl pot dovedi oricând: Nota de fundare pentru Hotărârea de Guvern 217/ 2019, referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Consolidare și restaurare Cazino Constanța” este semnată de Vasile Daniel Suciu, Viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din partea PSD !!! Restul sunt născociri! PNL-iste, chiar dacă sunt machiate acum în verde… Nu că nu ar avea și liberalii, care se pretind urmașii lui Brătianu , acoliții lor în acest sens. Exemplu elocvent fiind Primarul Constanței, cel care, după ce că minte mai și fură, șterpelește proiectele administrație PSD și le trece pe numele Chițac! Concluzia: PNL-știi, oriunde s-ar afla, au aceleași apucături…”, a transmis deputatul Țuțuianu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.