UN AN DE LA TRAGEDIE! Șefa CA al Spitalului de Boli de Infecțioase Constanța care a numit ziua incendiului „cea mai fericită zi din viața mea”, aleasă șefă a femeilor liberale

Acum exact un an, Constanța era zguduită de o tragedie: 12 morți – șapte la spital și ceilalți ulterior – la incendiul produs la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Eroii din linia întâi, așa cum au fost numiți timp de doi ani, au fost dați uitării. În Constanța se moare ca șobolanii acolo unde trebuie să te faci bine și, poate cel mai grav aspect, la un an de la tragicul eveniment, este o tăcere… mormântală, ca o nouă batjocură a administrației locale față de orice înseamnă demnitate umană, aspect care confirmă ceea ce TOMIS NEWS a tot menționat în acest an și rămânem la aceeași convingere: Vergil Chițac urăște medicii (cel care l-a salvat în perioada covid a fost timp de mai multe luni amenințat), Spitalul de Boli Infecțioase și, în general, pe toți constănțenii.

Acum un an, în spital se aflau 113 persoane, iar la Terapie Intensivă zece pacienți. Șapte persoane și-au pierdut viața în urma acestei tragedii, iar celelalte trei persoane care erau internate în ATI au murit în zilele următoare. Cele șapte persoane decedate în urma incendiului din Constanța sunt Iliana Satcâu (decedată la Spitalul de Boli Infecțioase), Georgeta Alupoaie (decedată la Spitalul Militar), Maria Cristescu (decedată la Spitalul Județean), Paraschiva Datcu (decedată la Spitalul de Boli Infecțioase), Negisar Bevlit (decedată la Spitalul de Boli Infecțioase), Angela Paladi (decedată la Spitalul de Boli Infecțioase) și Maria Stoica (decedată la Spitalul de Boli Infecțioase).

Ura în cauză a primarului Chițac se manifestă și azi, edilul nu are absolut nici o reacție la un an de la tragedie, un incendiu asupra căruia și zeloasele autorități judiciare ridică din umeri și clasarea e doar o chestiune de timp, Primăria Constanța are astăzi niște treabă cu statuile vivante – unul din multele tunuri financiare din ultimele luni date în acest oraș, iar la PNL… au fost alegeri!

adriana campeanu
Adriana Câmpeanu

Adriana Câmpeanu este președintele Consiliului de Administrație al spitalului (astăzi al) nimănui, dar mai importantă este activitatea sa de partid. Într-un comunicat de presă în care a menționat de „n” ori faptul că este medic, deși nu a practicat niciodată profesia, ne este adus la cunoștință faptul că… a fost aleasă președinte al organizației de femei a PNL:

„Adriana Câmpeanu este noul președinte al Organizației Femeilor Liberale din  județul Constanța. Adriana Câmpeanu a fost aleasă, astăzi (vineri, 30 septembrie – n.r.), de peste 250 de delegați din organizațiile locale de femei. ,,Candidatura mea are un scop bine definit: îmi doresc ca echipa femeilor liberale constănțene să crească, să se dezvolte și să evolueze în fiecare zi”, a declarat președintele OFL județul Constanța, Adriana Câmpeanu. Tot astăzi, în cadrul alegerilor județene, a fost desemnat noul Birou Permanent Județean al OFL județul Constanța. Din organismul de conducere fac parte:

  1. Președinte:

Adriana Câmpeanu  (Organizația – Constanța)

  • Prim-vicepreședinte:

Alecu Carmen Mirela (Organizația – Constanța),

Constantinescu Dana Mariana (Organizația – Mangalia)

  • Vicepreședinte:

Popa Sorina  (Organizația – Cernavodă)

Arghirescu Adriana (Organizația – Constanța)

Andrei Mihaela (Organizația – Constanța)

Stan Dumitra (Organizația – Hârșova)

Cruceru Anca (Organizația – Medgidia)

Cojbic Domnica  (Organizația – Murfatlar)

Răducanu Elena (Organizația – Negru Vodă)

Bălănuță Mihaela (Organizația – Ovidiu)

Amet Ghiuler (Organizația – Techirghiol)

Iurea Iulia Claudia (Organizația – Valu lui Traian)

       4.Membri:

               Fusaru Ileana  (Organizația – 23 August)

               Nechifor Mariana (Organizația – Aliman)

               Burlacu Lenuța (Organizația – Ciocârlia)

               Cazan Daniela (Organizația – Cobadin)

               Bumbac Florinela Liliana (Organizația – Constanța)

               Robu Ioana (Organizația – Corbu)

               Dinescu Cristiana (Organizația – Crucea)

               Călin Mădălina (Organizația – Lumina)

               Dinu Mihaela (Organizația – Mangalia)

               Neghină Daniela (Organizația – Pantelimon)

               Tudose Valentina (Organizația – Poarta Albă)

        5.Trezorier: Comșa Gianina Elena (Organizația – Agigea)

        6.Președinte CJRS:  Rus Mihaela (Organizația – Constanța)

        7.Președinte CJA: Galav Roberta Laura (Organizația – Constanța)

Adriana Câmpeanu a preluat mandatul de la Carmen Mirela Alecu, cea care a fost timp de cinci luni președinte interimar al OFL Constanța. ,,Împreună cu voi, prietenele și colegele mele, am străbătut câteva luni de muncă intensă, de proiecte îndrăznețe, de confirmare a capacității noastre de a face lucrurile așa cum le-am imaginat,” a spus  Carmen Mirela Alecu.

La eveniment au participat: colegi primari PNL, deputatul Bogdan Huțucă- Președintele PNL Constanța,  Septimiu Bourceanu- Senator și Prim-vicepreședinte PNL Constanța, Silviu Iulian Coșa- Prefectul Județului Constanța și Vicepreședinte Regiunea Sud Est, Marian Crușoveanu – Deputat PNL Constanța, doamna Daniela Nicolescu, secretar general OFL, secretar de stat în Ministerul Economiei, doamna deputat Cristina Trăilă, George Niculescu – Secretar de Stat, Mihnea – Claudiu Drumea – Consilier de Stat, Ionuț Rusu – Viceprimarul  Municipiului Constanța și Stelian Gima – Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “UN AN DE LA TRAGEDIE! Șefa CA al Spitalului de Boli de Infecțioase Constanța care a numit ziua incendiului „cea mai fericită zi din viața mea”, aleasă șefă a femeilor liberale

  • duminică, 2 octombrie 2022 la 17:12
    Legătură permanentă

    Nu este corect sa aruncati cu noroi intr-un om, chiar politic fiind, de asa maniera. Dna Campeanu chiar este medic practicant. Are un cabinet individual de stomatologie privat si ani de zile a fost medic la cabinetele scolare in loc.Navodari.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *