Semne de ÎNVIERE la Constanța: Chițac, chemat la DNA pentru SUBFINANȚAREA Spitalului de Boli Infecțioase

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, începe să devină client al Serviciului Teritorial al DNA. Dacă zilele trecute a dat cu subsemnatul cu privire la modul în care se derulează un contract de servicii publice pentru spațiile verzi din oraș, astăzi de dimineață a avut o misiune mult mai… grea: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Se spune că sintagma ce nu te omoară, nu te lasă să trăiești se potrivește de minune lui Chițac, care joi dimineață a venit pentru a doua oară la DNA, unde a dat declarații cu privire la spitalul în cauză. Nu cunoaștem stadiul cercetării, însă surse judiciare ne-au precizat faptul că este vorba de o chestiune foarte gravă: subfinanțarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Astfel, edilul Constanței o ia pe urmele lui Nicușor Constantinescu, numai că în cazul său este mai… delicat, întrucât în acest caz ar putea fi vorba de atentat la sănătatea publică, circumstanță agravantă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Semne de ÎNVIERE la Constanța: Chițac, chemat la DNA pentru SUBFINANȚAREA Spitalului de Boli Infecțioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.