În ziua în care bilanțul MORȚILOR de la Boli Infecțioase Constanța a ajuns la 11, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului radiază de FERICIRE: „Ziua e cu multe SURPRIZE! Și CONTINUĂ!”

Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Adriana Câmpeanu, își aniversează ziua de naștere. Astăzi, când bilanțul celor decedați a urcat la 11. De altfel, nici în ziua incendiului și a tragediei Câmpeanu nu a avut vreo treabă cu spitalul, aceasta rezumându-se la faptul că „mă atacă adversarii politici”.

mesaj

Om de partid, bolnav după asta – a ajuns președinte al CA al Spitalului de Boli Infecțioase după două mandate de dormit în Consiliul Local Constanța – Câmpeanu a preluat funcția sub semnătura personală a primarului Constanței, Vergil Chițac.

Astăzi, Câmpeanu primește… surprize. TOMIS NEWS îi urează La Mulți Ani și la mai multe surprize de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și îi rugăm pe constănțeni că continue ei surprizele pe care le așteaptă astăzi doamna Adriana Câmpeanu!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *