VIDEO Toaletare „altfel” a pomilor în Mamaia: TĂIAȚI CU TOTUL! „MIZERABILI cei care au dat acest ordin!”

Vremurile în care la Constanța se vorbea de spații verzi, toaletare cu cap și alte bazaconii electorale au trecut, fiind vorba doar de minciunile candidatului liberal Vergil Chițac. Între timp, ajuns primar, nici vorbă de toaletare cum trebuie, întrucât, în stațiunea Mamaia, în plină caniculă, se taie pomii într-o veselie. Adică, de tot:

Luni seară și marți, lucrătorii municipalității au fost surprinși în zona hotelului Perla. Primii care au reacționat vehement în privința acestei abordări au fost cei de la Forța Dreptei Constanța:

„În vreme de secetă și caniculă continuă, acum când efectiv fierbe asfaltul sub noi și toată lumea caută puțină umbră să se ascundă de razele soarelui, la Constanța se taie (sau „toaletează”) puținii copaci care ne-au mai rămas. Dacă treceți prin zona hotelului Perla, îi puteți vedea pe băieți în acțiune. Abia aștept să aflăm că „așa trebuia”, că „puneau în pericol traficul și pietonii” și genul de scuze pe care le tot auzim în astfel de situații. Mizerabili cei care au dat acest ordin!”, au transmis cei de la Forța Dreptei.

pomi taiati1
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.