Scandal monstru între Diana Șoșoacă și George Simion în Parlament: „Nu vrem susținători de violatori în sală!” – VIDEO

Scandal-monstru în Senatul României miercuri între senatoarea Diana Șoșoacă și George Simion. Liderul AUR a venit să strângă semnături pentru demiterea lui Marcel Ciolacu, moment în care Diana Șoșoacă a intervenit, cerându-i să părăsească sala, amintindu-i de scandalul violului de la Constanța.

„Cum este posibil să veniți să stricați aici ședința când membrii dvs au violat o fetiță de 17 ani. Nu vă este rușine? (…) Haideți, vă rog, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetiță. Astea-s școlile de vară? (…) Nu vrem susținători de violatori în sală. Este inacceptabil ce se întâmplă aici”, a spus Diana Șoșoacă.

„PSD-isto pleacă de aici”, i-a strigat George Simion.

George Simion: „Hai, hai, zît!”

Diana Șoșoacă: „Nu ți-e rușine, că ești neobrăzat!”

George Simion: „Deci Șoșoacă îl susține pe Ciolacu, pesedistelor plecați de aici!”

Diana Soșoacă: „Esti apărător de violatori!”

George Simion: „Du-te și pupă-l pe Ciolacu!”

Diana Șosoaca: „L-ai pupat tu destul, că ești pe invers!”

George Simion: „Noi nu vrem să o violăm pe dna Șoșoacă!”

Ulterior, liderul AUR a afirmat, într-o conferinţă de presă, că a strâns 42 de semnături de la deputaţi şi senatori pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură după asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile fiscale.

Am început, având în vedere iniţierea demersurilor pentru asumarea răspunderii de către Guvern, strângerea de semnături pe o moţiune de cenzură care să-l dea jos pe Marcel Ciolacu. Avem strânse 42 de semnături până în acest moment, de la deputaţi şi senatori din grupul AUR şi neafiliaţi, aşteptăm cu interes să se decidă şi deputaţii USR ce au de gând să facă şi alţi deputaţi neafiliaţi. Împreună am avea numărul de semnături. Tocmai ieşim de la votul final al Camerei Deputaţilor, unde s-a văzut clar că UDMR-ul girează această coaliţie şi girează asumarea răspunderii. S-au abţinut de la moţiunea simplă împotriva lui Alexandru Rafila. Calculul politic arată simplu: dacă USR-ul va semna, avem semnăturile necesare. Dacă USR-ul nu va semna, nu avem semnăturile necesare şi asta indică clar faptul că există o înţelegere, un aranjament, un blat între conducerea USR şi Marcel Ciolacu pentru a-l menţine pe acesta în funcţie”, a susţinut Simion.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *