Vot în unanimitate: Simion a cerut AUR-iștilor INTERZICEREA oricărei alianțe cu partidele aflate la putere

Alianţa pentru Unirea Românilor a anunțat faptul că participanţii la Conferinţa Naţională dedicată alegerilor din 2024 au decis că formaţiunea nu va face nicio coaliţie de guvernare cu PNL sau PSD la alegerile din 2024.

Preşedintele AUR, George Simion, a cerut un vot din partea participanţilor la Conferinţa Naţională AUR dedicată alegerilor din 2024, prin care să se excludă orice formă de alianţă cu unul dintre partidele aflate în acest moment la putere. Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianţei şi a fost comunicată în spaţiul public, dar liderul AUR a ţinut să o formalizeze în cadrul Conferinţei Naţionale”, a transmis, vineri, AUR, într-un comunicat de presă.

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, pentru acest final de săptămână, o întâlnire cu reprezentanţii tuturor organizaţiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva şi va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

„Dragi colegi, în cadrul lucrărilor noastre de astăzi, în prezenţa a peste 300 de reprezentanţi judeţeni ai partidului AUR, parlamentari şi viitori europarlamentari, vreau să supun atenţiei dumneavoastră o rezoluţie prin care AUR nu va forma o coaliţie de guvernare nici cu PSD, nici cu PNL, nici cu alt element al blocului aşa-zis democratic”, a afirmat George Simion.

Rezoluţia a fost votată în unanimitate. Obiectivul anunţat de AUR pentru 2024 este câştigarea tuturor rundelor de alegeri, începând cu cele dedicate Parlamentului European.

„În momentul de faţă, AUR este creditat cu poziţia fruntaşă în intenţiile de vot ale românilor pentru alegerile europarlamentare”, a mai transmis formaţiunea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *