FEREASCĂ DUMNEZEU! Minora de 17 ani spune că a fost deflorată anal în grup la beția AUR de la Constanța, dar de fapt nu i-a făcut nimeni nimic! „Simionii” știu că este „înscenare”, dar promit că fac ei anchetă și rezolvă!

Scandalul violului de la Școala de Vară a AUR: IPJ Constanța susține că „victima a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni”. IPJ Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei afirmă că aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp începând din 14 septembrie.

IPJ Constanţa a transmis că, la sesizarea mamei fetei, care afirma că aceasta nu răspunde la telefon, poliţiştii au mers la hotel şi au gasit-o pe adolescentă în cameră împreună cu alte două persoane de sex feminin, ea negând că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, lucru pe care i l-a comunicat şi mamei sale. Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că au fost sesizaţi de către mama fetei de 17 ani că aceasta nu răspunde la telefon, iar poliţiştii au mers să verifice.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Neptun au fost sesizaţi, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au precizat că fata a afirmat că nu a fost victimei vreunei infracţiuni.

„Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal. În prezenţa poliţiştilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoştinţă faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a mai precizat sursa citată.

Ulterior acestui moment, potrivit surselor stiripesurse.ro, fata ar fi fost invitată la petrecere de reprezentanții AUR, care i-au dat să bea. Apoi, doi dintre aceștia au mers cu ea în cameră și, potrivit declarațiilor fetei, aceasta ar fi acceptat să facă sex doar cu unul dintre ei. Numai că ceea ce s-a petrecut în orele următoare a fost groaznic pentru minoră. Ea ar fi fost deflorată, iar cei de la AUR ar fi făcut și sex anal și oral cu fata de 17 ani. La data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 – 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Deputatul AUR Antonio Andrușceac a declarat luni, la Antena 3, după ce o minoră a acuzat că ar fi fost violată la Școala de Vară a AUR, că din punctul său de vedere sunt multe semne de întrebare și că ar putea să fie o „înscenare” pentru că cei doi membri AUR reclamați s-ar fi oferit să o ducă pe fată acasă și i-ar fi anunțat familia în acest sens.

„Am demarat în interiorul partidului o anchetă şi acum toată lumea spune că ceea ce reclama această tânără nu este nicidecum un viol, că spune că s-ar fi trezit din beţie cu nişte dureri inghinale. Acum, dacă spune că a făcut o reclamaţie şi a identificat şi doi colegi, rămâne de văzut, lucrurile acestea nu pot fi ascunse, sunt nişte expertise medico-legale care pot să confirme fără niciun fel de tăgadă dacă a fost vorba despre un viol”, a declarat Andrușceac.

Știu că cei care s-au ocupat de evenimentul de la Neptun au luat legătura cu ei, sunt stupefiaţi de ceea ce au auzit, ei sunt cei care ar fi dus fata acasă pentru că, tocmai din cauza consumului de alcool în perioada în care ieşeau din campusul acela nu putea fi controlată şi au anunţat familia că o aducem acasă. E greu de crezut că odată anunţată familia că îi duci copilul acasă să faci aşa ceva, dar se poate vedea, sunt camere de vederi de-a lungul traseului, mă gândesc că actul sexual reclamat nu putea fi întreținut într-o mașină în mers. Sunt o grămadă de semne de întrebare”, a adăugat acesta.

Deputatul AUR a precizat că el crede că este o înscenare.

„Da, eu cred că este o înscenare, dar nu mă pot pronunţa şi îmi doresc să fie aşa. Altfel, cei care ar fi putut face aşa ceva, eu vă spun, ca părinte, să înfunde puşcăria. Noi nu avem niciun fel de reţinere în a da toate detaliile dacă cumva aflăm aşa ceva, lucruri de care mă îndoiesc dar lucrurile acestea în general trebuie tratate cu mare seriozitate şi cu maximă asprime”, a afirmat Andrușceac.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *