PSD Constanța va anunța candidații pentru cele 70 de localități din județ. Lupte grele la Mangalia, Medgidia și… Constanța

PSD Constanța se află în plin proces de măsurare a candidaților pentru alegerile locale, care vor avea loc pe 9 iunie, la pachet cu cele europarlamentare. Totodată, sunt în desfășurare și sondaje în trei municipii din județ, respectiv Mangalia, Medgidia și Constanța.

La Mangalia, s-a demarat o cercetare sociologică, în urma căreia să fie desemnat cel mai bine cotat social-democrat, în preferințele electoratului. Aici remarcăm faptul că liderul organizației locale, Neculai Tănase, nu este luat în calcule nici măcar ca figurant. Astfel, sunt măsurați „cu șanse reale să câștige funcția de  primar al muncipiului Mangalia”, așa după cum susțin membrii organizației locale, respectiv eternul aspirant Paul Foleanu și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

La Medgidia, vorbim de președintele formațiunii locale, Luminița Vlădescu, fost viceprimar al municipiului sau Stere Bușu, medic specialist medicină de urgență și  vicepreședinte, dar și de Sorin Radu, om de afaceri și vicepreședinte al PSD Medgidia. O prezență surprinzătoare în măsurătorile PSD de la Medgidia o constituie Dan Moșescu, fost city manager al acestui municipiu, fost apropiat de primarul liberal Valentin Vrabie și fost… USR.

În ceea ce privește municipiul Constanța, cercetarea sociologică este realizată la comanda conducerii centrale PSD, așa cum, de altfel, se întâmplă în toate municipiile reședință de județ. Astfel, la nivelul Constanței, vorbim de clasicii Decebal Făgădău, Horia Constantinescu, dar și de cel pentru care organizația municipală și-a exprimat deja susținerea, inclusiv prin vot în unanimitate, liderul de grup al consilierilor municipali, Costin Răsăuțeanu.

La finalizarea acestor sondaje, vom anunța candidații pentru cele 72 de Unității Administrativ Teritoriale din județul nostru.”, a subliniat senatorul Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța.  

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *