Câciu (Fonduri Europene), la Șantierul Naval Constanța: „Vom continua acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată”

Premierul Marcel Ciolacu, alături de miniştrii Muncii, Simona Bucura Oprescu, şi al Fondurilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, de senatorul Vasile Dîncu, şi de conducerea PSD Constanţa, a făcut vineri o vizită de lucru la Șantierul Naval Constanța.

Delegația Guvernului, în frunte cu premierul Ciolacu și ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a avut o întrevedere cu managementul șantierului și a urcat și la bordul unei nave andocate. Adrian Câciu și-a arătat aprecierea pentru industria navală într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, în care a amintit faptul că Șantierul Naval Constanța se situează pe locul 1 în Europa la construcția de tancuri petroliere și chimice și a promis că Guvernul din care face parte se va ocupa în continuare de sprijinirea industriei românești.

#Investeșteromânește trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiții susținute și de Guvern în industria din România. O industrie care aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene, aport despre care foarte puțini vorbesc și mult mai puțini au fost decisi să îl sprijine și să îl dezvolte. România produce la standarde înalte și este competitivă la nivel mondial. Avem motive să ne mândrim cu industria și cu produsele fabricate în România. Șantierul Naval Constanța, unde azi împreună cu Prim-ministrul Marcel Ciolacu și Simona Bucura Oprescu, ministrul muncii, ne-am aflat în vizită guvernamentală, se situează pe primul loc în Europa și pe locul 3 în lume la construcția de tancuri petroliere și chimice, de ultimă generație. Vom continua actiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România prin scheme de ajutor de stat, prin finanțări europene sau programe naționale sectoriale pentru că doar așa România se va dezvolta sustenabil și structural. #împreună”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *