Stroe (PSD), mândru de Șantierul Naval Constanța: „Este pe primul loc în Europa și pe 3 în lume la construcția de tancuri petroliere și chimice!”

Premierul Marcel Ciolacu este astăzi în vizită în județul Constanța, respectiv la Șantierul Naval, iar mâine se va deplasa la Tulcea. În contextul acestei vizite, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a transmis faptul că „România produce la standarde înalte și este competitivă la nivel mondial”:

Am participat astăzi, cu justificată mândrie, la vizita președintelui Marcel Ciolacu la unul dintre cele mai importante obiective economice din România, Șantierul Naval Constanța. Atenția pe care premierul și acest guvern o arată creșterii economiei naționale și dezvoltării industriale a țării este consistentă și fără precedent. Prim-ministrul Marcel Ciolacu transmite încă un semnal public puternic, de încredere în industria națională, pentru a schimba percepția falsă că România nu produce nimic și că totul se importă! România produce la standarde înalte și este competitivă la nivel mondial. Avem motive să ne mândrim cu industria și cu produsele fabricate în România. Industria din România are o pondere în PIB de 25%! Mai mare decât în Germania și Franța și cu mult peste media UE (20%). Șantierul Naval Constanța e pe primul loc în Europa și pe locul 3 în lume la construcția de tancuri petroliere și chimice, de ultimă generație! Am convingerea că actualul context politic și fiscal, precum și măsurile economice care au fost și vor mai fi adoptate vor constitui un stimul concret și substanțial pentru o dezvoltare regională puternică și armonioasă!”, a transmis senatorul Stroe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *