Florin Vizan a DEMISIONAT de la șefia Porturilor Maritime

Directorul Administrației Porturilor Maritime Constanța, Florin Vizan, a demisionat, vineri, din funcție. Noul director executiv care îi va lua locul este Mihai Teodorescu. Vizan a transmis că a demisionat  din motive personale, dar că va continua să activeze în companie: „Nimic profesional. Mi-am dat demisia din funcție din motive personale, rămân în companie”.

Directorul general al Portului Constanţa, Florin Vizan, şi-a prezentat astăzi demisia din funcţie. Consiliul de Administraţie a luat act de această demisie şi a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM Constanţa”, au precizat reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

De asemenea, în cadrul şedinţei de vineri, Consiliul de Administraţie a luat decizia revocării din funcţie a directorului financiar, Daniela Şerban, şi înlocuirea cu Maria Mergiu, care ocupa funcţia de sef al Departamentului Financiar Contabil.

Florin Vizan era directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa din august 2022. Înainte de a fi directorul Portului Constanța, Florin Vizan a fost în funcția de șef la regia de Drumuri și Poduri Constanța și, de-a lungul timpului, a făcut parte din consiliile de administrație ale Petromin și Oil Terminal. Și-a început cariera de contabil la Uniunea Județeană a Cooperativelor de Consum, al cărei director comercial a ajuns ulterior. Vizan a fost director în mai multe societăți.

Premierul Marcel Ciolacu a fost vineri la Constanța. Interesant este că primul ministru nu a ajuns în Portul Constanța, pe care l-a mai vizitat de câteva ori în trecut, ci doar la Șantierul Naval Constanța, unde s-a întâlnit cu conducerea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *