Bourceanu (PNL) a LUAT FOC pe Stelian Ion (USR): „Minionul PSD-ist îl atacă penibil pe prefectul Coșa”

Relația dintre PNL și USR, la Constanța, este tot mai dificilă. Pentru prima dată, tensiunile se manifestă în extra-consiliul local municipal, taman la nivel de conducere politică, între președintele organizației municipale a PNL, senatorul Septimiu Bourceanu și vicepreședintele la nivel național al USR, fostul ministru al Justiției, deputatul Stelian Ion.

Zilele trecute, cei de la USR au pichetat Instituția Prefectului, prilej cu care au anunțat faptul că reprezentantul Guvernului în teritoriu, Silviu Coșa, a blocat intenționat alegerile pentru funcția de primar al comunei Agigea, obstrucționând referendumul inițiat de USR. În toate felurile politice a fost făcut Coșa, ideea fiind clară: un blatist cu PSD, care îl salvează pe primarul PSD Cristian Cârjaliu.

Problema la Agigea constă în faptul că, în viitorul apropiat, vor avea loc alegeri pentru consiliul local, întrucât acesta a fost desființat de instanță și, astfel, alegerile pentru primar nu își mai au rostul, cel puțin momentan. Manifestarea USR l-a scos din sărite pe Bourceanu, care l-a măscărit pe Stelian Ion în fel și chip, numindu-l minion PSD-ist, cu trimitere la faptul că, în trecut, Stelian Ion a fost avocat al lui Radu Mazăre:

Justiția este oarbă doar când vrea minionul pesedist care, culmea, a fost și ministrul Justiției( știu că nu ține nimeni minte pentru că a fost incolor, insipid și inodor). Acum, pentru a mai câștiga ceva puncte de notorietate, acest minion pesedist încearcă să influențeze actul administrativ prin atacuri cel puțin penibile la adresa prefectului Silviu Iulian Coșa. Poate nu știe minionul pesedist că la Agigea este vorba despre alegeri pentru Consiliul local și nu altceva”, a transmis senatorul Bourceanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *