Zilele Constanței, variantă prelungită: SPECTACOL de proporții pe litoral! Farul Constanța s-a întâlnit cu fanii – MII de oameni au sărbătorit în Piața Ovidiu – VIDEO

Zilele Constanței au fost prelungite cu încă… o zi, pentru că ieri seară Farul Constanța a câștigat titlul de campioană a României. Astăzi, echipa câștigătoare a Ligii 1 i-a invitat pe constănțeni în Piața Ovidiu, cu punctul de plecare de la stadionul Gheorghe Hagi. A fost nebunie totală în tot orașul, mai ales în centru, unde mii de oameni s-au înghesuit ca să se întâlnească cu idolii echipei lui Hagi.

farul plecare 1
farul plecare 2

Jucătorii au plecat de la stadion, la ora 18:45, pe traseul pe strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis, Piața Ovidiu. Campionii României defilează pe străzile Constanței, într-un autobuz etajat, prezentând cupa primită pentru câştigarea campionatului. De la ora 19:00, și-au dat întâlnire în Piața Ovidiu ca să sărbătorească victoria alături de fani. Fotbaliștii, staful și Gheorghe Hagi au fost așteptați, claxonați și aplaudați pe tot traseul, iar oamenii prezenți la eveniment scandau „Campionii, campionii” și „Hagi, Hagi!”.

Mii de oameni, în stradă! Au fost momente fabuloase cu Farul lui Gică Hagi. Toată Constanţa sărbătoreşte titlul după Farul – FCSB 3-2. O mare de oameni a sărbători luni seară, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, alături de echipa Farul câştigarea trofeului Superligii. Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de 3 Sud Est. Jucătorii au urcat pe scenă cu trofeul şi toată piaţa a scandat: „Farul, Farul!”, i-a ovaţionat pe fotbalişti şi a cântat alături de ei: „Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”. Lângă Gheorghe Hagi, pe scenă au fost şi soţia sa şi fiica lor, Kira. Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime. „Hagi, Hagi!”, a scandat publicul în momentul în care a fost prezentat Gheorghe Hagi.

ARVE Error:
ARVE Error: Invalid URL in url
Invalid URL in url
detect_provider_and_id_from_url method needs url.

Spectatorii au aprins torțe, iar trupa constănțeană 3 Sud-Est a cântat ”Haide, Farule”, o melodie dedicată trupei alb-albastre. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii și un concert al trupei 3 Sud Est.

farul constanta 1
farul constanta 2
farul constanta 3
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *