Invitație de la Farul Constanța: Tot orașul în Piața Ovidiu, pentru marea sărbătoare a Campionilor Ligii 1

Constanța, în această seară sărbătorim împreună în Piața Ovidiu un titlu istoric!”, anunță luni Farul Constanța. La evenimentul programat pentru ora 19:00, unde „prezența este OBLIGATORIE!”, participanții trebuie să fie „toți în alb și albastru!” „Alături de echipă, oricând, oricum, oriunde! Plecăm de la stadionul Farul la ora 18:45, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis, Piața Ovidiu”, au transmis reprezentanții clubului.

348855762 181755948177500 8184296551354543707 n

Farul Constanța va obține o sumă importantă din drepturile TV după ce a câștigat campionatul României, potrivit GSP.ro. Duminică seară, la Ovidiu, în penultima etapă a Superligii, liderul a câștigat dramatic cu FCSB, scor 3-2, și și-a asigurat titlul de campioană. Este al doilea trofeu de acest nivel pentru Gheorghe Hagi după lansarea proiectului de la Constanța. Campioana va primi 2,64 milioane de euro din drepturile TV, cu 100.000 de euro mai mult decât va încasa locul 2.

Farul și-a aflat între timp și posibilele adversare din primul tur preliminar de Champions League, acolo unde ar putea să dea inclusiv peste Galatasary, club care are un loc aparte în inima lui Gheorghe Hagi.

„Orice titlu, orice performanță are frumusețea ei. Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum. Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba. Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine”, a declarat „Regele” după triumful de la Ovidiu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Invitație de la Farul Constanța: Tot orașul în Piața Ovidiu, pentru marea sărbătoare a Campionilor Ligii 1

  • luni, 22 mai 2023 la 16:34
    Permalink

    Suntem recunoscători lui Hagi. Titlul de Campioni este al tuturor jucătorilor care au jucat ,joacă și vor juca la Farul și tuturor suporterilor care au iubit , iubesc și vor iubi Farul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *