VIDEO USR Constanța, despre invazia rusă a Ucrainei: „Putin, un SCELERAT! Avem un FALIMENT al democrației”

Ucraina a decis întreruperea relaţiilor diplomatice cu Rusia, cu care se află efectiv în război de astăzi dimineață, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, cerând armatei ucrainene să provoace daune majore armatei ruse, care a lansat un atac asupra integrităţii teritoriale ucrainene. Între timp, joi după-amiază, armata rusă a pătruns în regiunea Kiev, venind dinspre Belarus, şi atacă poziţii militare cu rachete Grad. Astfel, căderea capitalei Ucrainei este o chestiune de câteva ore.

USR-iștii constănțeni aveau programată joi o conferință de presă, însă evenimentele din Ucraina le-au dat peste cap planurile, aceștia fiind șocați de rapiditatea cu care Ucraina este, efectiv, ocupată. Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, l-a numit pe Vladimir Putin drept… un scelerat:

La rândul său, deputatul Stelian Ion, a precizat faptul că Putin nu și-a făcut de unul singur de cap, ci… i s-a permis, democrația fiind în faliment, iar România ar fi trebuit să își învețe lecția în acest sens, întrucât are un istoric dictatorial:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.