Țuțuianu și Lungoci (PSD) susțin includerea tuturor antreprenorilor din țară în „Catalogul Firmelor”, pentru promovarea capitalului autohton și acces larg la piețe – DOCUMENT

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii camerelor de comerţ din România nr.335/2007 este inițiat de un parlamentar UDMR, însă ideea aparține în totalitate Camerei de Comerț și Industrii a României, pe care o promovează de mai mult timp. Astfel, CCIR i-a convins pe parlamentari, 26 dintre ei mai exact, să adopte Catalogul firmelor. Din Constanța s-au alăturat doi deputați social-democrați: Marius Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci.

Astfel, potrivit proiectului, intrarea firmelor în acest catalog ar duce la promovarea capitalului autohton, oportunități de afaceri într-un sistem digitalizat, promovarea comerțului în străinătate prin reprezentanțele României ș.a.m.d.:

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat pe 21 septembrie a.c. și, în prezent, se află în circuitul Camerei Deputaților ca for decizional, unde termenul pentru depunerea amendamentelor expiră joi, 6 octombrie, iar raportul comisiilor juridică și pentru industrii trebuie emis până pe 18 octombrie.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *