SNPPC s-a dezlănțuit pe Predoiu (MAI): „Militarizarea școlilor de agenți de Poliție este o măsură antieuropeană! Apropo, știți că drug-testul poate identifica maxim 8 tipuri de droguri din cele peste 140?”

„Am așteptat cu maxim interes publicarea raportului Corpului de Contrul al domnului ministru PREDOIU, trimis de acesta la IPJ Constanta, în urma evenimentului tragic de la 2 MAI, când un conducător auto aflat sub influența drogurilor în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua care face legătura între Vama Veche și 2 Mai, a surprins și accidentat mai multe persoane, din care două au decedat”, transmite marți SNPPC, care subliniază faptul că nu a ieșit în comunicare publică pe acest subiect pentru „că am așteptat, așa cum am și anunțat, publicarea raportului de control al Corpului de control trimis la IPJ Constanta de către domnul ministru Predoiu”:

„De joia trecută, am intuit că este ceva în neregulă, în sensul că MAI nu a dat publicității acest raport și a amânat de câteva ori acest lucru. Aveam speranța cu toții că domnul ministru își va ține cuvântul dat și va publica raportul așa cum a promis public. Nu l-a forțat nimeni să se angajeze la acest lucru, SNPPC chiar a fost plăcut impresionat de această decizie în premieră în MAI: publicarea unui raport rezultat în urma unui control efectuat de către Corpul de Control. A venit ziua de 28.08.2023 și domnul ministru a susținut o semiconferință de presă, în care ne-a prezentat  concluzii ale verificărilor efectuate de către Corpul de control și nu raportul în sine, așa cum dânsul s-a angajat în… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *