PSD-iștii se… SUCESC și îl SALVEAZĂ pe Cîțu! „Nu prea vrem să fim vioara a doua…” MESAJUL pe Whatsapp al lui Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj intern, pe grupurile de socializare ale PSD, înaintea Biroului Politic Național, care va avea loc, duminică, de la ora 12.00. Conform mesajului intrat în posesia stiripesurse.ro, Marcel Ciolacu le transmite liderilor PSD că opțiunea mai bună ar fi să își susțină propria moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu, asta pentru că cei de la USR-PLUS ar fi încercat să șantajeze PSD-ul:

mesaj ciolacu
mesaj ciolacu1

PSD are cel mai mare număr de parlamentari și au inițiat deja o moțiune de cenzură, înainte ca actuala coaliție de guvernare să fie dinamitată de USR-PLUS. Surse social-democrate ale TOMIS NEWS ne-au precizat faptul că, duminică, în cadrul Biroului Politic Național, s-ar putea adopta decizia ca social-democrații să depună propria moțiune de cenzură și astfel opoziția va fi divizată:

„Nu ne permitem să fim vioara a doua în opoziție și nici să facem jocurile celor de la USR-PLUS. Apoi, moțiunea depusă de USR-PLUS și AUR critică doar PNL, în timp ce noi criticăm tot guvernul, în ansamblu!”

Biroul Politic Național al PSD se va reuni, duminică, de la ora 12.00, iar atunci decizia ar putea fi formalizată.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *