NATO s-a angajat să înarmeze Ucraina „până-n dinți”, la îndemnul SUA. Contribuie și România – VIDEO

În cadrul Summit-ului NATO de la Washington s-a luat decizia de a înarma Ucraina la un nivel fără precedent. Conform unui comunicat emis de către Casa Albă, Joe Biden, Klaus Iohannis, Giorgia Meloni, Olaf Scholz, Dick Schoof și Volodimir Zelenski au semnat o declarație comună pentru a trimite armament în Ucraina.

NATO va trimite în Ucraina 5 sisteme Patriot, inclusiv cel deja trimis de către România, dar și un sistem SAMP-T donat de Italia. De asemenea, SUA și aliații din NATO vor trimite zeci de… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „NATO s-a angajat să înarmeze Ucraina „până-n dinți”, la îndemnul SUA. Contribuie și România – VIDEO

 • miercuri, 10 iulie 2024 la 16:24
  Legătură permanentă

  Ucraina doar si numai in veacul asta, doar despre Ucraina este vorba …?!!! Ce vrea de fapt Ucraina exceptand desfiintarea natiei ,ce ideologii impinge Ucraina spre SUA ea fiind ocupata majoritar de rusi,dinainte ca si populatie…,,Constituția republicii recunoaște limba rusă ca limbă a majorității populației și îi garantează utilizarea “în toate sferele vieții publice”. ..?! Ce convingeri de ,,mai bine ,, are dupa ce va sa fie rasa de pe Terra …?! Ce credibilitate mai ofera omenirii NATO, ce popoare au obtint ceva bun de pe urma interventiilor ?! Pana unde este impins estul Europei in acest razboi intru doar si nuamai interesele vestului si SUA ?! Ce reprezinta NATO in conditiile unei inarmari avand primordial ca scop RAZBOIUL ?!?!! Toate ajutoarele sunt parte a unui ipocrit ticalos plan de putere prin crestera economiei doar pe parte a industriei de armament….Asta nu poate avea un final decat….. APOCALIPTIC.

  Răspunde
 • miercuri, 10 iulie 2024 la 11:52
  Legătură permanentă

  Totuși , deștepți la afaceri americanii ăștia . Treptat , ne-au pus în cârcă tot rahatul stârnit de ei , în Ucraina , dar ne iau bani pe fiecare șurub scos de la alea „din parcul rece”, după ce și-au pus marionetele la butoane ! Bine , și noi proști că nu le-am arătat din capul drumului , gestul ăla obscen !

  Răspunde
  • miercuri, 10 iulie 2024 la 16:31
   Legătură permanentă

   Totul se invarte in jurul SUA ,are plan de distrugere a Europei ceea ce se deruleaza clar…; inarmarea si toate hotararile sunt ale SUA,RESTUL STATELOR SUNT FIGURANTE IN INTREPRIDEREA SUA DE A SE MENTINE GARDIAN ,,al pacii,, mondiale,,…; in fapt evident impinge catre DEZASTRUL MONDIAL …; macar SE PROTEJEAZA si obliga sa se duca toate nenorocirile pe cociocurile est europene,populimea fiind in orgasme de satisfactie pentru ICAIERAREA finala,APOCALIPSA…. ….!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *