Grindeanu (PSD) la audierile din Parlament: „Știu de INTERESELE unora sau altora. În mandatul meu, Portul Constanța NU va fi privatizat!”

Astăzi au loc audierile miniștrilor propuși pentru cabinetul condus de Nicolae Ciucă. Pentru Transporturi, este propus Sorin Grindeanu – aceeași propunere a partidului și pentru funcția de vicepremier. În timpul audierilor, Grindeanu a vorbit despre Portul Constanța. Ministrul propus a precizat faptul că, în mandatul său, Portul nu va fi privatizat:

„Avem o întreagă istorie legată de Portul Constanța, anume o întreagă poveste legată de interesele mai mult sau mai puțin strategice pe care le au alții. Vă asigur de un singur lucru și să țineți minte: Portul Constanța, sub mandatul meu, nu va fi privatizat sub nici o formă! Știu de unele interese ale unora sau altora, dar reprezintă un punct geostrategic important și un hub comercial cu un potențial enorm. Trebuie să urmărim cu totul altceva acolo, anume să fie prioritizate investițiile pentru extindere și nu de vânzare a Portului Constanța”, a spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a primit aviz favorabil cu vot covârșitor pentru Ministerul Transporturilor: 24 de voturi pentru și doar 9 împotrivă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *