Ciolacu și Ciucă merg personal la Bruxelles ca să negocieze creșterea pensiilor

Premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD Marcel Ciolacu vor merge personal la Bruxelles să negocieze creșterea pensiilor. Asta după ce prin PNRR au fost descise reguli noi pentru majorarea veniturilor pensionarilor.

„Au început discuții în ceea ce privește bugetul pe anul viitor. Am spus că e prima dată în istorie când începem discuțiile ca să votăm bugeul în noiembrie. În acest moment premierul colectează de la toți miniștrii un draft întreg cu date cu care se va merge la Bruxelles să negociem. E posibil ca și eu și premierul să mergem personal la Bruxelles să discutăm. Vom discuta pe larg în coaliție”, a spus Ciolacu.

Nu am ajuns cu premierul Nicolae Ciucă să „ne spunem ce să comunicăm sau nu”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Este foarte greu. Suntem doi lideri de la două partide, eu de la PSD, cel mai mare partid din România şi dânsul de la al doilea. dar cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comentăm şi cum să comunicăm. Nu am auzit de o astfel de propunere sau remarcă din partea premierului şi cred că cine trasmite pe ştiri pe surse astfel de lucruri îngreunează activitatea coaliţiei, nu o ajută”, a explicat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament.

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, le-a solicitat celor din PSD, în şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare, să nu mai vină cu propuneri inflaţioniste, referindu-se la afirmaţiile acestora privind creşterea salariilor şi pensiilor.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Ciolacu și Ciucă merg personal la Bruxelles ca să negocieze creșterea pensiilor

  • marți, 20 septembrie 2022 la 18:01
    Legătură permanentă

    Justiția în tara ta,e CONSTITUTIA SI LEGILE FACUTE DE ROMANI(CODUL PENAL),CARE TREBUIE RESPECTATE DE TOATA POPULATIA(PRESEDINTE OMUL CARE SPALA TOALETELE-TOTI).IN ACEASTA PROBLEMA NU ARE CE SA CAUTE UE.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *