AUR îl pierde (din nou) pe deputatul Focșa: „Rămân pe baricade în lupta cu animalele politice din sistemul oligarhic care au acaparat țara”

Grupul AUR din Camera Deputaților pierde încă un deputat. După ruperea alianței dintre Forța Identității Naționale (FIN) și Alianța pentru Unirea Românilor, deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa, vicepreședinte FIN, anunță că demisionează din grupul AUR.

Astăzi, în cadrul ședinței de plen la Camera Deputaților, (de la orele 16:00) îmi voi anunța demisia din cadrul Grupului Parlamentar AUR, ca urmare a ruperii Alianței FIN-AUR. În calitate de Vicepreședinte FIN am hotărât să continui lupta politică alături de acei colegi care susțin și promovează meritocrația și respectul față de valorile democratice. Rămân pe mai departe pe baricade în lupta cu “animalele politice” din sistemul oligarhic ce au acaparat țara, cu Monstruoasa Coaliție care continuă să guverneze contra românilor. Am jurat, pe 21 decembrie 2020, că voi lupta pentru Dreptate în România și voi continua această luptă, cât Dumnezeu va îngădui, lângă acei frați români care mi-au apreciat efortul și devotamentul pentru cauza națională”, scrie Focșa pe Facebook.

Liderul Forța Identității Naționale, Ilan Laufer, a anunțat vineri ruperea de George Simion și Alianța AUR. Laufer îl acuză pe George Simion că își tratează cu dispreț toți partenerii și face mișcări care în cele din urmă vor distruge mișcarea suveranistă. Ulterior, și Alianța Național Țărănistă a venit cu un comunicat în care spune că pleacă din alianța pe care o avea cu AUR. Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste (ANȚ), a denunțat „derapajele lui George Simion de la principiile democrației și tendințele sale totalitare”. 

Potrivit unor surse politice, în perioada următoare vor avea loc și alte plecări din grupul AUR.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *