Vizita lui Simion „la Trump” i-a „ușurat” pe finanțatorii partidului cu 30 de mii de euro

George Simion a refuzat să spună cât a plătit ca să fie la o reuniune a conservatorilor în SUA, unde va vorbi Donald Trump. După ce a pretins că e invitat și se va afla pe aceeași scenă cu Trump, șeful AUR, George Simion, i-a făcut mincinoși, vidanjori pe cei de la newsweek.ro și a închis conversația. George Simion s-a gândit să puncteze politic și a zburat peste ocean alături de mai mulți colegi din AUR, printre care Claudiu Târziu, Cristian Terheș și Marian Cucșa.

Din SUA, George Simion a anunțat pe FB că „în următoarele 3 zile voi fi în Washington DC ca invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”. El s-a pozat pe holurile reuniunii lângă o imagine mare cu Donald Trump. Fostul președinte al SUA este anunțat că va ține un discurs în cursul zilei de sâmbătă. Postarea lui George Simion a stârnit un val mare de entuziasm în rândul susținătorilor săi, care au distribuit masiv postarea.

„The Conservative Political Action Conference”, unde se află Simion, este un eveniment anual al conservatorilor americani. La eveniment participă activiști conservatori și oficiali aleși din Statele Unite. CPAC este găzduită de American Conservative Union. Prima CPAC a avut loc în 1974. Anul acesta, invitatul de onoare este Donald Trump.

Conferința mai are un rol important: strângerea de fonduri. În afara donațiilor, participanții plătesc un bilet. Costul unui bilet începe de la 50$ și ajunge la peste 600$, după cum se vede mai jos:

Newsweek l-a întrebat pe George Simion dacă a plătit un bilet pentru a ajunge la conferință. După ce i-a catalogat „mincinoși” și „vidanjori”, Simion a pretins că este invitat și speaker. A fost întrebat cine l-a invitat și când va vorbi, dar Simion s-a retras din discuție cu o nouă înjurătură.

Conversația George Simion – Newsweek:
Newsweek: Buna ziua. Petre Badică sunt, jurnalist la Newsweek Romania. Îmi puteți spune de către cine ați fost invitat la „cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”? Sau ați plătit bilet? În cazul în care ați plătit bilet, la ce categorie a fost? Mulțumesc.

George Simion: O să răspund unor jurnaliști echidistanți, dumneavoastră mințiți grav despre noi. Eu sunt speaker la această conferință, nu trebuie să plătesc bilete, căutați în altă parte, vidanjorilor.

Newsweek România: Puteți răspunde foarte simplu: de la cine ați primit invitația. Când veți ține discursul? Și unde? Vă veți afla pe aceeași scenă cu Donald Trump, care va vorbi sâmbătă?

George Simion: Nu vorbesc cu vidanjorii.

Publicația The Independent a publicat lista de invitați de la conferința care are loc la Washington în acest sfârșit de săptămnână și George Simion nu apare printre invitați.

„Domnul Trump va fi din nou capul de afiș al evenimentului de sâmbătă, unde, probabil că își va petrece timpul criticând-o pe Nikki Haley, ultima sa contracandidată rămasă pentru nominalizarea prezidențială republicană, înainte de a pleca în grabă în Carolina de Sud, care își va organiza alegerile primare în aceeași zi”, scrie publicația.

Printre ceilalți invitați programați să se adreseze participanților în această săptămână se numără două posibile contracandidate ale lui Trump, Elise Stefanik și Kristi Noem, nora sa, Lara Trump (care concurează pentru a fi noul copreședinte al Comitetului Național Republican), fostul său secretar, Dr. Ben Carson, senatorii JD Vance și Tommy Tuberville, Jim Jordan și Matt Gaetz, candidatul la Senatul din partea Arizona, Kari Lake, procurorul general al Texasului, Ken Paxton, excentricul Mike Lindell, plus Tulsi Gabbard și Steve Bannon”, explică Independent.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *