Simion (AUR) a vorbit la Constanța despre „o boală mentală” într-un discurs politic pe tema identității de gen

Președintele AUR, deputatul George Simion, le-a spus joi, tinerilor simpatizanţi ai partidului, la Şcoala politică de vară a AUR care se desfăşoară la Neptun, că există un „curent global” care spune că „nu avem doar bărbaţi şi femei, cum ştim de la Biologie, şi avem alte 70 de genuri” şi fiecare poate să se identifice cum vrea, de „exemplu poţi să te identifici ca fiind un stâlp” şi a vorbit în acest context despre „o boală mentală”, relatează Agerpres.

„Noi trebuie să învăţăm ce înseamnă echipă, ce înseamnă familie, ce înseamnă naţiune. Doar aşa o să putem avea o ţară şi mâine, pentru că dacă noi, generaţiile noastre nu se trezesc, în ritmul în care mergem, peste 15, 20, 25 de ani România nu o să mai existe. Nu sunt pesimist, văd cifre, văd realităţi şi dacă voi aţi ales AUR, să ştiţi că suntem probabil ultima şansă a naţiunii noastre să se opună curentului, curentului de distrugere a naţiunii noastre şi curentului global care ne învaţă că nu avem doar bărbaţi şi femei, cum ştim de la Biologie, şi avem alte 70 de genuri şi fiecare poate să se identifice cum vrea, de exemplu poţi să te identifici ca fiind un stâlp, nici bărbat nici femeie, şi dacă cineva te contrazice, asta este discriminare. Nu, de fapt asta este o boală mentală“, a declarat George Simion.

Şcoala politică de vară a partidului Alianţa pentru Unirea Românilor a început, joi, la Teatrul de Vară din staţiunea Neptun. Evenimentul, care se desfăşoară pe parcursul a trei zile, este dedicat tinerilor militanţi şi simpatizanţi ai AUR şi va prilejui lansarea organizaţiilor de tineret, studenţi şi femei ale partidului. Simpatizanţii AUR vor participa la prezentări, sesiuni de training şi discursuri ale unor personalităţi publice care vor conferenţia pe teme de politică, identitate naţională, comunicare şi management organizaţional, printre care Marian Munteanu, Sarmiza Andronic, Dan Puric, Gheorghe Piperea, Cosmin Corendrea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *