Vin BANII din „Anghel Saligny” la Constanța! Crușoveanu (PNL): „Fonduri esențiale, care vor dezvolta servicii decente și care vor asigura condiții de normalitate”

Programul guvernamental Anghel Saligny garantează, pentru județul Constanța, 107 obiective de investiții, în valoare totală de peste un milion de lei. Potrivit deputatului constănțean liberal, Marian Crușoveanu acești bani sunt destinați cetățenilor care merită să trăiască în condiții decente:

„Vești extraordinare pentru toți locuitorii județului Constanța. Prin Programul „Anghel Saligny” vor fi finanțate 107 obiective de investiții, în valoare totală de 1.056.253.869,65 lei. Felicitări tuturor primarilor și președintelui Consiliului Județean Constanța care au reușit să acceseze fonduri și care vor implementa proiectele de investiții prin acest program! Sunt fonduri esențiale care vor dezvolta servicii decente și care vor asigura condiții de normalitate în localitățile din județul nostru: rețea de apă, canalizare, precum și reabilitarea drumurilor și podurilor. Aș vrea să subliniez că aceste fonduri guvernamentale înseamnă că toți cetățenii merită să trăiască în condiții decente. Banii investiți în infrastructură dezvoltă comunitățile locale și fiecare locuitor al acestui județ va beneficia de pe urma acestora. Prin cele 107 de obiective finanțate, fiecare localitate va fi mai aproape de ceea ce înseamnă normalitatea secolul al XXI-lea în Uniunea Europeană”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.