Crușoveanu (PNL): „Drulă a fost o PACOSTE pentru județul Constanța!”

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), minte şi că este incompetent, aducând ca argumente o serie de proiecte mari de infrastructură care stagnează de multă vreme.

Am venit astăzi la Cluj ca să fluier în biserică. Vremurile în care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva – noi, USR, şi cu mine, Cătălin Drulă – să-i spunem clar primarului că minte cu neruşinare”, a spus Drulă, într-adevăr fluierând în biserică, Boc fiind unul din greii PNL.

În acest context, deputatul liberal constănțean Marian Crușoveanu și-a adus aminte de vremurile în care Drulă a fost ministru al Transporturilor și, pe bună dreptate, parcă atunci când auzea de Constanța se îngălbenea. Dincolo de răfuielile politice, este o realitate faptul că Drulă a blocat absolut toate proiectele de infrastructură din județul Constanța.

„Dragi prieteni, nu știu dacă ați văzut zilele trecute modul copilăresc în care candidatul pentru funcția de președinte al USR l-a atacat, în public, pe primarul Clujului. Într-un fel, o schemă copilărească de a te băga singur în seamă, pentru a fi titrat de presă. Un talent de politician, care știe să rezolve lucrurile printr-o tactică numită ”rangă”. Evident că atunci când activitatea ca ministru a fost dezastruoasă (și extrem de nefavorabilă pentru județul Constanța), apelează la tertipuri doar pentru a fi în centrul atenției, vorba românului: te bagi ca musca în lapte. Emil Boc este, pentru România, unul dintre cei mai performanți primari. A reușit să revitalizeze Clujul din toate punctele de vedere, devenind astfel orașul cu cea mai bună calitate a vieții, din România. În timp ce în mandatele lui Emil Boc rămân în spate proiectele realizate și faptele care vor vorbi despre activitatea sa, în urma lui Drulă rămâne doar o rangă, ocară, vorbe în vânt și proiecte de infrastructură blocate. Nu am cum să nu amintesc că stimabilul Drulă a fost o pacoste pentru județul Constanța. A scos Alternativa Techirghiol din PNRR și s-a opus eliminării taxei pe podurile dunărene. Atunci când unii USR-iști din Constanța îl laudă, ar fi bine să amintească și de aceste două reușite ”magnifice” pentru județul nostru. Suntem, de aproape doi ani, în alianță cu USR, la Constanța și mai avem încă doi ani, timp în care au ocazia să demonstreze că le pasă de constănțeni, mai mult decât prezența pe rețelele de socializare. Mai mult curaj, dragi colegi din USR, că altfel vă topiți fără reper”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *