Vîlceanu (Finanțe) NU are nici o soluție pentru facturile uriașe la energie și gaze. „Aștept propuneri de la alte ministere…”

Dan Vîlceanu a declarat la finalul ședinței de guvern de luni că ministerul pe care îl conduce nu poate lua nicio măsură în privința facturilor la energie și la gaze și că așteaptă propuneri de la ministerul Energiei în acest sens.

Este o preocupare în acest sens la nivelul guvernului, dar ministerul Energiei va veni cu propuneri, se lucrează deja și știți că premierul a anunțat să devansăm puțin termenul pentru consumatorul vulnerabil. În ceea ce privește partea de consumtor vulnerabil, ministerul Energiei și ministerul Muncii vor veni cu un punct de vedere comun, dar pentru măsuri imediate așteptăm propuneri de la ministerul Energiei”, a declarat Vîlceanu.

Întrebat dacă ia în calucul o reducere a TVA pentru firmele operatorii din acest domeniu, Vîlceanu a răspuns că nu.

Nu cred că este o măsură la care să ne gândim în acest moment. Nu”, a răspuns ministrul Finanțelor.

Primele propuneri trebuie să vină de la ministerul Energiei, susține Dan Vîlceanu.

Fiecare minister are propriile atribuții și așteptăm să vedem ce propuneri vine de acolo, după aceea discutăm”, a adăugat ministrul.

Întrebat fiind despre cât i-a venit factura la energie, Vîlceanu a refuzat să răspundă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Vîlceanu (Finanțe) NU are nici o soluție pentru facturile uriașe la energie și gaze. „Aștept propuneri de la alte ministere…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *