VIDEO Două porturi de la Marea Neagră, ÎNCHISE din cauza vântului puternic. Turiştii IGNORĂ steagul roşu, intervenție ISU Dobrogea

https://www.youtube.com/watch?v=3Al-DJb0m7E

Porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise miercuri dimineața din cauza vântului puternic. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, porturile au fost închise miercuri dimineața de la ora 7.30. Sunt vizate porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia, care au fost închise transportului maritim și fluvial din cauza vântului puternic. Județul Constanța se află miercuri dimineața, până la ora 11.00, sub avertizare Cod galben de vânt. În zonă, rafalele vor depăși 55-65 km/h.

Doi tineri au dispărut în apele mării

Dacă sunteți pe litoral, nu ignorați avertismentele salvamarilor. Steagul roșu rămâne arborat pentru că și astăzi vântul va sufla cu putere iar marea va fi foarte agitată, așa că nu intrați în apă pentru că riscați să vă pierdeți viața!

În doar două zile, patru turiști au murit înecați în apele agitate ale mării, iar un salvamar și-a pierdut viața în timp ce încerca să salveze un om. Marea este plină, pentru că mulți cred că valurile sunt doar distractive, nu și periculoase.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *