VIDEO Cupșa, despre campusul CERONAV, cea mai mare investiție din istoria instituției: „Clădirea va fi EMBLEMATICĂ pentru Constanța”

În vara anului trecut, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”. Investiția reprezintă un campus în suprafață de 5063 mp, constând în construirea unui corp de clădire pentru învățământ și cazare în regim de înălțime S+P+4E și a unui corp care să cuprindă un nou bazin de antrenamente. Alături de obiectivele actuale, CERONAV va deține cel mai mare complex de pregătire profesională din Europa.

Foto Campus

Practic, acest campus reprezintă „cea mai mare investiție din istoria CERONAV”, așa cum ne-a precizat directorul general al instituției, Ovidiu Cupșa, clădire intrată deja în finala unui concurs de arhitectură de la Singapore, ceea ce înseamnă că este practic „una dintre cele mai frumoase clădiri dedicate educației”:

Durata totală a realizării investiției este de 32 de luni, incluzând 8 luni proiectare și 24 de luni execuție. Valoarea aprobată a investiției, prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 RON inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 RON inclusiv TVA. Sursa de finanțare – proprie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.