VIDEO Atitudine de INTERLOP la primarul Gâju de la Cumpăna: Îndeamnă la BĂTAIE PE ÎNTUNERIC! „Totul a început de la faptul că mi s-a ÎMBOLNĂVIT COPILUL”

O înregistrare incredibilă a început să circule de luni dimineață pe internet, în care primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, îndeamnă colegii din PSD Cumpăna – printre care și un interlop cunoscut în comună, respectiv Pistel – să bată efectiv un adversar politic, noaptea, pe întuneric, ca să nu fie martori. Discuția este una mai lungă și restul conversației încă nu a fost publicată, în ceea ce încă nu este publicat Mariana Gâju dă indicații clare unde sunt amplasate camerele de filmat. Gâju discuta atunci cu consilierul local PSD Iulian Brânză și cu alți colegi din organizația locală, iar persoana vizată de… bătaia pe întuneric, este fostul membru USR Nicu Nicărel.

https://www.youtube.com/watch?v=lynEsIfYYBU

Acesta ne-a precizat faptul că înregistrarea datează de anul trecut și că războiul ei cu Mariana Gâju a pornit de la faptul că i s-a îmbolnăvit fetița din cauza neglijenței primarului la sala de sport din comună:

La noi… e circul ăsta de ceva timp. E o problemă mai veche, de anul trecut, la înregistrare mă refer. Eu o critic foarte mult pe doamna primar pe rețelele de socializare, m-a tot amendat cu Poliția Locală. A început de la o sală improprie de sport, mi s-a îmbolnăvit rău copilul, au încercat să mă descurajeze și asta m-a întărit mai mult. În aceeași sală de sport, la alegerile parlamentare, a luat foc panoul electric. Au postat un aviz fals ca să se „acopere”… În baza acestui aviz, eu eram delegat la școala din centru, m-a jignit, m-a făcut în toate felurile… Eu am fost amendat pentru că am făcut-o nebună, dar ea care m-a făcut în toate felurile. Mă rog, am câștigat în instanță, acum urmează recursul… I-am prins și cu gropi de gunoi ilegale, inclusiv cu viceprimarul pe acolo… Înregistrarea a fost făcută la PSD Cumpăna, recunosc acolo mai multe persoane, inclusiv Costeluș, fiul dânsei, Brânză Iulian, un interlop pe care l-au folosit un timp apoi l-au ascuns”, a spus Nicu Nicărel, pentru TOMIS NEWS.

Comunitatea din Cumpăna este, literalmente, revoltată de ceea ce s-a publicat luni. Dincolo de divergențele politice, toți ceilalți lideri politici locali au reacționat și au condamnat abordarea primăriței Gâju. De exemplu, George Tufă, președintele PNL Cumpăna și lider al opoziției locale a subliniat faptul că nu știe cum acest lucru poate fi iertat sau șters în vreun fel:

„Ceea ce se întâmplă la Cumpăna depășește orice imaginație… Asistăm cu toții stupefiați la o atitudine efectiv infracțională! Dincolo de faptul că pentru lumea interlopă există instituții abilitate și nu e treaba noastră, trebuie să reacționăm când astfel de lucruri se petrec în curtea noastră, la propriu. Cetățeni ai comunei noastre sunt vizați de persoane violente, cu îndrumări clare: trebuie bătuți, noaptea, pe întuneric, ca să nu vadă nimeni! Personal, nu știu cum să calific acest lucru în afară de sfera penalului, iar șocul situației este de neuitat. Nu cred că acest lucru poate fi „șters” sau iertat în vreun fel! Rămâne doar ca autoritățile să își facă treaba, pentru ca noi, cumpănenii, să nu trăim zilnic cu frica de a ajunge acasă, ca nu cumva să fim bătuți sau, Doamne ferește, omorâți, noaptea, pe întuneric! Vă urez sănătate și o lună cu Sărbători binecuvântate!”, a transmis George Tufă.

Totodată, președintele AUR Cumpăna, Marius Bolboașă, a avut un live pe pagina sa de socializare în care s-a dezlănțuit, susținând faptul că neregulile sunt numeroase în Cumpăna, de la subordonata Poliție locală, până la lucruri care ar putea să escaladeze, precum: urmez eu?

https://www.youtube.com/watch?v=idUxHPwlPCk

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Atitudine de INTERLOP la primarul Gâju de la Cumpăna: Îndeamnă la BĂTAIE PE ÎNTUNERIC! „Totul a început de la faptul că mi s-a ÎMBOLNĂVIT COPILUL”

  • joi, 20 ianuarie 2022 la 20:52
    Permalink

    Pistel trebuie urmarit pas cu pas pentru ca a facut foarte multe lucruri murdare eu sunt un om patit din cauza lor ——aveti emailul meu —

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *