VIDEO S-a înființat organizația AUR Cumpăna, în prezența lui Simion. Bolboașă: „Este momentul ca doamna Gâju să plece acasă!”

Co-președintele AUR, George Simion; deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa; coordonatorul organizației municipale a AUR, Emil Letca și alți membri de partid au constituit, duminică, organizația locală a partidului.

Marius Bolboașă, fost consilier local, a preluat frâiele organizației și, astfel, primarul comunei, Mariana Gâju, se confruntă deja cu al treilea partid decis să o debarce din fruntea comunei. Acesta ne-a precizat faptul că lucrările primăriei se desfășoară haotic, minoritatea romă este captivă din punct de vedere social și electoral și este convins că primărița Gâju trebuie să… plece acasă:

George Simion desfășoară duminică o nouă vizită în județul Constanța, prilej cu care s-au constituit organizațiile locale de la Cumpăna, Amzacea și Limanu.

simion amzacea

La Amzacea, Simion a transmis, printre altele, faptul că partidul AUR nu va face niciodată alianță cu PSD, în nici un context:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *