Ungaria NU stinge becurile și nu stă în frig: Viktor Orban virează patru miliarde de euro în conturile Gazprom

Ungaria ar putea să plătească cel puțin 4 miliarde de Euro pentru gazul rusesc livrat în această iarnă, fără a include o plată care a fost deja amânată, care urma să fie virată în contul concernului rus Gazprom. Potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI, această informaţie este relatată de Agenţia Bloomberg, citând surse bine informate, scrie Rador.

Ungaria ar putea fi nevoită să plătească aproximativ 4 miliarde de euro sau chiar mai mult pentru gazul rusesc livrat pe timp de iarnă, fără a lua în calcul suma care a fost amânată”, a specificat agenția, într-un comunicat. Anterior, compania maghiară MVM a anunțat că a încheiat un acord cu Gazprom pentru amânarea plății gazelor, din cauza fluctuațiilor bruște ale prețurilor, pentru următoarea perioadă a iernii. Se mai menţionează că Budapesta a primit o amânare de trei ani la plata pentru gazele ruseşti livrate, a cărei valoare totală este de aproximativ 1,9 miliarde de euro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Ungaria NU stinge becurile și nu stă în frig: Viktor Orban virează patru miliarde de euro în conturile Gazprom

 • joi, 6 octombrie 2022 la 11:25
  Permalink

  Orban este un prim ministru care ține la țara și oamenii lui și o dovedește încă odata.
  Cinste ungurilor că au facut o alegere înțeleaptă la alegerile de acum câteva luni.
  Sunt curios câți o să voteze PSD și PNL la noi dupa halul in care au adus țara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *