Un american a făcut o comparație între litoralul românesc și cel spaniol: „O ticăloșie revoltătoare!”

Daniel este un american din Washington. El și-a petrecut vara aceasta concediul în Spania și în România, optând pentru Tenerife și Mamaia. Bărbatul a fost prima dată în Tenerife, în luna iunie, unde a avut parte de o stare de șoc: pereții din baie erau plini de mucegai, iar peste tot era un miros înțepător. După depunerea unei reclamații, hotelierii i-au spus că au camere libere doar într-un alt hotel, mult mai departe de plajă. O altă soluție era să aștepte până săptămâna viitoare, însă atunci el părăsea locația.

Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta. O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a povestit româno-americanul.

La finalul lunii august, americanul a mers la Mamaia, pentru cinci zile. El a povestit că de data aceasta a avut parte de o vacanță mai decentă decât cea din Tenerife.

„Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea. Pentru americani e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România. Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași. Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, a mai povestit el, scrie Adevărul.

De asemenea, bărbatul a mai menționat că românii și spaniolii sunt latini și că seamănă ca fire.

Românii seamănă cu spaniolii, sunt latini și unii și alții, dar unii sunt mai corecți. Și aici vorbesc despre români”, încheie americanul.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *