Românii și-au prelungit vacanțele pe litoral. „Ne iartă doamna educatoare!”

Chiar dacă luni, 11 septembrie, aproape trei milioane de copii au început școala, pe litoral vacanțele nu s-au încheiat. Duminică, 10 septembrie, turiștii au avut parte de valuri mari ale mării, însă nu s-au lăsat intimidați de asta, motiv pentru care copiii au făcut castele de nisip, iar adulții s-au bucurat de câteva momente de relaxare. Multe dintre hotelurile de pe litoralul românesc au locuri rezervate și săptămâna aceasta, un semn clar că mulți turiști își prelungesc concediul sau preferă să vină toamna la mare. În toate stațiunile de la malul mării a fost arborat steagul roșu, motiv pentru care turiștii nu au voie în apă, arată B1TV.

„Cea mai frumoasă zi, e superbă. Valuri mari, e fantastic, e superb”.

„Perfectă pentru mine, este foarte liniște, nu e muzică, se aud valurile, cred că asta e esența șederii într-un concediu”, au spus câțiva turiști.

Deși nu au voie să intre în apă, copiii au venit pregătiți pentru a se juca pe plajă.

„Am venit la mare cu fetița toamna, am preferat să venim toamna tocmai pentru că soarele e puțin mai blânduț.

Cât stați?

Până marți.

Ați prelungit puțin….

Începe grădinița de miercuri, ne iartă doamna educatoare…”, a spus o turistă, potrivit stirileprotv.ro.

Turiștii vor avea parte de o vreme bună până la finalul lunii.

O să ținem până la 1 octombrie deschis, o să rămânem cu mai puține șezlonguri, dar va fi deschis, vremea se anunță superbă, o să fie două zile puțin mai reci, dar apoi revine la 28-29”, a spus Răzvan Chițan, managerul unei plaje.

Rata de ocupare a hotelului nostru pentru săptămâna viitoare este de 25%, așa că noi avem speranțe că va fi o săptămână bună”, a spus un manager al unui hotel din Mamaia, conform sursei citate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *