Trump cere SUSPENDAREA unor articole din Constituția SUA pentru a ANULA alegerile din 2020

Fostul președinte american Donald Trump cere abolirea prevederilor din Constituția SUA legate de alegeri pentru a anula rezultatele scrutinului prezidențial prezidențial din 2020, după dezvăluirea lui Elon Musk că Twitter a lucrat împreună cu echipa lui Joe Biden, eliminând tweet-uri pe care echipa candidatului la prezidențiale dorea să le șteargă.

O fraudă masivă de acest tip și de o asemenea amploare permite încetarea tuturor regulilor, reglementărilor și articolelor, chiar și a celor care se regăsesc în Constituție”, a spus Trump într-o postare Truth Social. „Marii noștri „fondatori” nu au vrut și nu au acceptat alegeri false și frauduloase!”, a continuat fostul lider american.

Secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Andrew Bates, a reacționat spunând că atacarea Constituției este un gest condamnabil.

Constituția reunește poporul american – indiferent de partid – și liderii aleși jură să o susțină. Este monumentul suprem pentru toți americanii care și-au dat viața pentru a-și înfrânge despoții care au abuzat de puterea lor și au călcat în picioare drepturile fundamentale”, a spus Bates. „Nu poți iubi America doar când câștigi”, a adăugat Bates, potrivit The Hill.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *