Trump a făcut marele anunț: Va candida din nou, în 2024, pentru Casa Albă

Fostul preşedinte Donald Trump anunţă o nouă candidatură la Casa Albă şi intră în cursa din 2024, cu scopul de a deveni al doilea preşedinte american ales vreodată pentru două mandate neconsecutive, transmite CNN.

Pentru a face America măreaţă şi glorioasă din nou, îmi anunţ în această seară candidatura pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite”, a declarat acesta.

Donald Trump a dat asigurări că America s-a „întors”, imediat după oficializarea candidaturii la preşedinţia Statelor Unite. Miliardarul republican a reamintit, în termeni idilici, situaţia naţiunii din primul său mandat, descriind o ţară în pace, prosperă şi respectată pe scena internaţională în faţa unei audienţe formate din activişti loiali, adunaţi în marea sală de recepţie din luxoasa sa reşedinţă.

Prima reacție a lui Joe Biden

În timp ce predecesorul său Donald Trump a anunţat o a treia candidatură la Casa Albă, preşedintele Joe Biden a scris pe Twitter: „Donald Trump a dezamăgit America”, transmite CNN.

Tweetul de pe contul oficial al lui Biden include un videoclip care atacă bilanţul lui Trump în funcţie, inclusiv în ceea ce priveşte economia, locurile de muncă, asistenţa medicală, „alinierea extremiştilor”, „atacarea drepturilor femeilor” şi „incitarea unei mulţimi violente”.

Mesajul a apărut la jumătatea discursului de anunţ al lui Trump de la Mar-a-Lago. Biden a trimis, de asemenea, un apel de strângere de fonduri prin SMS către lista de SMS a Comitetului Naţional Democrat.

Sunt preşedintele Biden, iar acest lucru este urgent. Trump tocmai a anunţat că va candida din nou la preşedinţie. Puteţi să trimiteţi urgent 20 de dolari la DNC? txt.democrats.org/fg2“, scria în text.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *