Trump, atac la Biden: „Nu am fost niciodată mai aproape de al 3-lea Război Mondial decât suntem azi! Marxiștii care ne urăsc ne pun să ne închinăm la altarul rasei, sexului și mediului”

Donald Trump se pregătește să revină la Casa Albă din 2024. Politicianul susținut de republicani a avut un discurs furtunos, în care a criticat aspru Administrația Biden, abordând mai multe subiecte: corupția, LGBT vs. familia naturală, războiul din Ucraina și viitorul NATO. În cel mai recent discurs al său, Donald Trump s-a poziționat categoric drept cel mai mare adversar al „globaliștilor”.

Fostul președinte a susținut că omenirea trăiește în frică, din cauza conflictului din Ucraina, care ar putea degenera. Astfel, SUA trebuie să retragă de urgență ajutorul pentru Volodimir Zelenski.

Nu am fost niciodată mai aproape de Al III-lea Război Mondial decât suntem astăzi, în timpul lui Joe Biden. Cu fiecare zi în care această bătălie prin procură continuă, riscăm un război mondial. Trebuie să existe și un angajament total de a demantela întregul sistem globalist neo-conservator care ne târăște permanent în războaie fără sfârșit, pretinzând că luptă pentru libertate și democrație în străinătate, în timp ce ne-au transformat într-o țară din lumea a treia și într-o dictatură din lumea a treia, aici, la noi acasă. (…) Departamentul de Stat, funcționărimea din (Departamentul de) Apărăre, serviciile de informații și toate celelalte trebuie complet remaniate și reconstruite pentru a-i da afară pe agenții Statului Paralel și a acorda prioritate Americii. Trebuie să ducem la bun sfârșit procesul pe care l-am început sub administrația mea, de a reevalua fundamental obiectivul și misiunea NATO. Sistemul nostru de politică externă continuă să încerce să târască lumea într-un conflict cu o Rusie dotată cu arme nucleare pe baza minciunii că Rusia reprezintă cea mai mare amenințare la adresa noastră. Cea mai mare amenințare astăzi pentru civilizația occidentală nu este Rusia. Mai mult ca oricare alta, probabil, (cea mai mare amenințare) suntem noi înșine și anumite persoane oribile care detestă Statele Unite și care ne reprezintă”, a comentat Donald Trump.

De asemenea, celebrul afacerist a vorbit și despre valorile familiei tradiționale/naturale, care în opinia lui Trump este amenințată de ideologia LGBT+.

„Cea mai mare amenințare este desființarea frontierelor noastre naționale. Este eșecul poliției în propriile noastre orașe. Este distrugerea statului de drept din interior. Este prăbușirea familiei ca celulă de bază a societății și prăbușirea natalității la niște niveluri de necrezut. Sunt marxiștii care ar vrea să devenim o națiune fără Dumnezeu, care să se închine la altarul rasei, al sexului și al mediului. Și este pătura globalistă care ne-a făcut total dependenți de China și de alte țări străine care ne urăsc.”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *