#TermoficareAltfel: TOATĂ Constanța a rămas fără apă caldă. Ambele magistrale, pe „butuci” (UPDATE)

UPDATE

Au început manevrele pe magistrala M 2 care a fost oprită din cauza unei avarii la conductele vechi și rămâne oprit punctul termic 146. Pe magistrala M 1 care a fost oprită pentru lucrări ample de modernizare vom începe umplerea conductelor în aceasta seară astfel încât în dimineața zilei de mâine consumatorii să beneficieze de apa caldă de consum, transmite Termoficare Constanța.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Constanța lui Vergil Chițac este, într-adevăr, altfel: mai rău ca niciodată! Marți dimineață s-a oprit apa caldă în treisprezece zone din Constanța, pe magistrala 1. De asemenea, imediat, a cedat și m2.

Urmare a lucrărilor executate pentru modernizarea rețelei de transport ni s-a solicitat închiderea magistralei M1 pentru executare lucrări de modernizare la aceasta. Pe cale de consecință a rămas funcțională doar magistrala M2 care, fiind supusă la presiuni ridicate din cauza instalațiilor rudimentare deținute de CET Palas, a cedat din nou.”, au precizat reprezentanții Termoficare Constanța SRL.

Zonele afectate de această oprire sunt următoarele: CET, Far, Poarta 6, KM 4-5, Gara, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Dacia, Tomis III, adică mai… tot orașul. Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata execuției lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 11 ore.

Potrivit companiei, echipele de reparații desfășoară activitățile specifice de identificare a avariilor, excavare a terenului și decopertarea canalului termic, golire instalație și executare lucrări de reparație cu sudură a conductelor vechi în zona avariată.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “#TermoficareAltfel: TOATĂ Constanța a rămas fără apă caldă. Ambele magistrale, pe „butuci” (UPDATE)

  • joi, 15 septembrie 2022 la 06:43
    Legătură permanentă

    Să ii multumiti lu nea caisă de la primarie,o sa aveti apă caldă si căldură iarna asta doar din amintiri,am ajuns o barcă în derivă care o ia ușor și sigur la fund,exact ca cea pe care a „navigat” el…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *