Taxe mai MARI de la 1 ianuarie. Aelenei (Alternativa Dreaptă): „Ridicol este să vezi liberali care luptă împotriva suprataxării, dar votează PENTRU în Parlament…”

Taxele vor crește începând cu 1 ianuarie 2023 după ce noul proiect de cod fiscal a trecut de Parlament, cu toate că ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, susține că ar fi vorba despre eliminarea unor excepții. Cel mai puternic resimt inflația explozivă persoanele vârstnice, care depind doar de pensie, deci de stat și eventual, de ajutoarele pe care le primesc din partea familiei. Dar acestea nu vor fi singura categorie, ci și persoanele care lucrează pe contracte part-time și care au fost din nou lovite de stat, de data aceasta printr-o suprataxare. În acest context, deputatul constănțean al Alternativei Drepte, Dănuț Aelenei, s-a arătat dezamăgit de… liberalii care se opun la nivel declarativ taxării suplimentare, dar care au votat pentru în Parlament:

„După ce ne-au dat asigurări tot anul că nu vor introduce taxe noi și nu vor mări taxele existente, ce face Coaliția PSD-PNL-UDMR? Mărește taxele! Din disperare pentru a mai face rost de bani actuala conducere s-a gândit să suprataxeze munca part-time, nu contează că lucrezi 4 ore, plătești taxe ca și cum ai lucra 8 ore! Situația devine și mai ridicolă atunci când avem liberali precum doamna Turcan care declară că luptă contra acestei nedreptăți, dar în același timp dânsa a votat PENTRU această lege și acum, tot ea, promite alegătorilor că, alături de alți liberali, o să înainteze o lege care să anuleze legea pe care ei tocmai au votat-o. Ne mai mirăm că țara stă pe loc?”, a transmis deputatul Aelenei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *