Stelian Ion (USR) și-a recunoscut înfrângerea la alegerile locale. „Tinerii ne spun că aleg să nu mai rămână în Constanța. Vom face opoziție cu toată forța! Inimaginabil cum am pierdut la Agigea” – VIDEO

Candidatul ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, a organizat astăzi o conferință de presă la sediul partidului, în cadrul căreia și-a recunoscut înfrângerea la alegerile locale desfășurate ieri. Nu ar fi un capăt de țară, susține Stelian Ion, pentru că USR-iștii vor face „opoziție cu toată forța”. De asemenea, pentru cei de la USR este „inimaginabil pentru noi” cum a fost pierdută lupta la Agigea:

„Constanța a decis. Nu sunt rezultatele finale, dar lucrurile sunt clare. În ciuda rezultatului care pentru noi este dezamăgitor, mergem mai departe. Ieri ne-am concentrat pe apărarea fiecărui vot în parte. Neregulile au fost clare! S-au dat amenzi, primarul a fost amendat. Constanța a ales să continue actualul primar pe drumul început acum patru ani de zile. Le mulțumesc celor care ne-au votat și au fost alături de noi. Știu că sunt dezamăgiți și frustrați din cauza rezultatului. Peste 21.000 de voturi am primit în Constanța. Nu suntem puțini! Știm că meritam și putem mai mult. Mai departe, vom vedea câți ani vom mai avea de șantiere ale haosului, de vânzări pe plajă, de autorizații pe plajă, pe taluz și între blocuri, de lipsa de respect și știti lungul șir de anomalii. La Constanța vom propune să continuăm în aceasta formulă și să fim prezenți în Consiliul Local. Vom face opoziție cu toată forța! Am primit deja mesaje. Sunt tineri care ne spun că aleg să nu mai rămână în Constanța. Au avut o altă speranță. Vom lupta pentru orașul nostru și copiii noștri. (…) Efortul colegilor noștri din anumite localități a fost sondat cu succes. Avem primari la Ghindărești – Mihai Vilcu. O felicităm și pe colega Ciobanu Niculina care a câștigat la Fântânele. La Ion Corvin la fel. Avem alte localități care merită menționate. Doar enumăr câteva – Adamclisi, Saligny, Tortoman, Cumpăna și altele. La Tortoman a fost la doar 7 voturi de a câștiga primăria. Inimaginabil pentru noi este cum s-a putut pierde la Agigea”, a spus Stelian Ion, într-o transmisie video, AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *