Drulă își anunță RETRAGEREA: Va fi Congres la USR! Ordin „pe unitate”: Dominic Fritz trebuie să fie votat ca președinte – VIDEO

ARVE

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Drulă a spus că va rămâne alături de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului.

„Îmi asum acest rezultat și voi convoca în USR alegeri pentru un nou lider cât mai curând. Acest rezultat este sub așteptările pe care le-am avut noi, sub aștepările celor care ne-au încredințat votul lor. Sigur, putem găsi cauze de toate felurilr (…) E foarte important ca USR să continue. În fiecare zi mi-am pus priceperea și energia în sprijinul colegilor mei. Este foarte important să atacăm alegerile parlamentare și prezidențiale cu un suflu nou.”, a spus Cătălin Drulă.

Conducerea USR ar putea fi preluată de către Dominic Fritz până la Congresul partidului. Cătălin Drulă nu va mai candida la funcția de președinte. Dreapta Unită intră doar în 14 consilii județene (scot peste 8%, prag electoral pentru alianețele formate din cel puțin trei partide). În 16 consilii județene ADU a obținut între 5% și 8%.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *