Senatorul constănțean care lucrează… în bar. Aelenei: „Mi-am asumat o misiune. La iarnă îmi aduc și pătură dacă e necesar!”

Aruncată din AUR, pe care la rândul ei acum îl numește un partid toxic, senatorul constănțean al Alternativei Drepte, Evdochia Aelenei, trăiește ceea ce pățesc toți parlamentarii neafiliați, excluși sau demisionari din formațiunile politice cu care au intrat în Parlament: șicanări constante, precum absența unui birou, acces restrâns la documentații și acte normative ș.a.m.d., practic izolarea ca pedeapsă pentru plecarea dintre ai noștri. Astfel, senatorul Aelenei lucrează în prezent la… cârciuma Parlamentului și nu se întrezărește posibilitatea vreunui birou în viitorul apropiat, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de iarnă, sărbători și… cine se mai gândește la astfel de organizări?

„Am spus când am plecat din AUR că las totul şi iau doar principiile. Şi chiar aşa a fost. În ultimele zile mai multe televiziuni mi-au oferit titlul de “senatorul ce lucrează din bar”. Să vă spun ceva, mă deranjează situaţia, dar nu mă opreşte. Mi-am asumat o misiune, mi-am asumat să reprezint oamenii ce m-au ales. Munca nu este ruşinoasă, de oriunde ai face-o. În timp ce parlamentarii rup uşile miercurea, uită să vină la comisii şi să voteze proiecte, eu sunt prezentă oricând există lucrări la Senat. Şi mă implic cu totul. Se pare că situaţia birourilor pentru cei ce renunţă la un partid devenit toxic nu se va rezolva. Ei bine, la iarnă îmi voi aduce o pătură dacă este necesar!”, a transmis senatorul Aelenei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Senatorul constănțean care lucrează… în bar. Aelenei: „Mi-am asumat o misiune. La iarnă îmi aduc și pătură dacă e necesar!”

 • miercuri, 5 octombrie 2022 la 15:29
  Legătură permanentă

  Un reprezentant al cetățenilor din Constanța ar trebui să primească de la statul Român birou să poată să desfășoare activitatea.
  Faptul că ea e la AUR sau AD nu contează, Constanța e tot parte din Ramânia.
  Cine a făcut regulile astea ?
  De asemenea doamna senator, de ce e AUR toxic și cum vă gândiți să reprezentanți alegătorii AUR care v-au dat slujba asta?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *