Se apropie ZILELE CONSTANȚEI: Paradă a minorităților, acces gratuit în muzee și concerte de dimineață până la miezul nopții

Timp de 5 zile și 5 nopți distracția și voia bună vor fi prezente în fiecare colț al orașului. Zilele Constanței vor fi sărbătorite anul acesta începând de pe 17 mai până pe 21 mai, când îi cinstim pe Sfinții Împarați Constantin și Elena, patronii spirituali ai Constanței. Vom avea un maraton de evenimente de toate tipurile, de la concerte pentru toate gusturile, expoziții, evenimente sportive, ateliere și tot felul de alte activități interesante, anunță vineri Primăria.

De dimineața până spre miezul nopții, Constanța va fi într-o continuă petrecere indiferent de zona în care te vei afla. În fiecare seară, Piața Ovidiu va găzdui super concerte susținute de: Delia, Andreea Bănică, Iuliana&Anișoara Beregoi, The Motans, Jean Gavril, Trupa Discoteka, Florin Ristei, Emilian, Votaj, Trupa Nada, Elena Gheorghe, Ionuț Galani, Pepe și 3 Sud Est. Spectacole vom avea și în cartierele Constanței în autobuzele etajate, care se vor transforma în scene mobile, unde vor întreține atmosfera: Bogdan Ioan, dl.Goe, Lucian Colareza, Jazzy Jo Experience, Kiss Kiss in the mix și Partydul Kissfm.

Ziua Ctei 2024 general

Cei mici vor avea parte de ateliere de creație și de grădinărit, momente teatrale de reconstituire istorică, picnic, dar și vânătoare de comori, iar melomanii vor putea urmări spectacole de operă și nu numai. Nu va lipsi nici caravana statuilor vivante, iar iubitorii sportului vor avea parte de activități inedite organizate de Clubul Sportiv Municipal Constanța.

Caracterul multietnic al zonei noastre va fi marcat prin defilarea paradei etniilor constănțene și a costumelor populare, iar accesul în muzee va fi gratuit. 5 din orașele înfrățite ale Constanței vor fi alături de noi, cu participarea unor cântăreți, ansambluri de muzică și dansuri tradiționale. Maratonul evenimentelor se va încheia, în seara de 21 mai, cu un memorabil spectacol de drone și artificii.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *