Româncele au luat cu asalt Elveția pentru prostituție. „A plăti pentru sex e la fel de simplu ca a comanda un Uber”

Prostituția este legală în Elveția, iar industria este una foarte profitabilă, înregistrând anual o cifră de afaceri de peste trei miliarde de euro. În același timp, există reguli stricte fiind o ocupație reglementată prin lege: clienții trebuie să își lase datele de identificare, lucrătoarele sunt înregistrate, iar poliția acordă sprijin în caz că apar probleme. Ziarul britanic The Sun, citat de ziare.com, a realizat un reportaj despre fenomenul din Elveția, din care reiese că foarte multe prostituate sunt românce. Mai exact, jurnaliștii publicației au mers în Geneva.

„Elveția este țara unde prostituția este legală iar a plăti pentru sex este la fel de simplu ca a comanda un Uber”, scriu jurnaliștii de la The Sun.

Unul dintre bordelurile vizitate de jurnaliștii The Sun este condus de o româncă, astfel că și majoritatea angajatelor sunt din România. Aici clienții plătesc 100 de franci elvețieni pentru 20 de minute de relații intime.

Toate fetele care lucrează în Geneva sunt înregistrate legal. Iar acest lucru le oferă protecția poliției în cazul în care apar probleme, iar ca rezultat a crescut și calitatea clienților”, a declarat managera româncă a bordelului.

Conform estimărilor, în Elveția sunt câteva zeci de mii de prostituate, iar peste 2.000 dintre ele sunt originare din România.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *