„Reforma” fostei RAEDPP – Administrația Fondului Imobiliar – lasă pe drumuri peste 100 de constănțeni. Țuțuianu (PSD): „Interesele meschine ale grupului Chițac – Ovanesian lasă oamenii fără pâine!”

RAEDPP Constanța s-a metamorfozat recent în Administrația Fondului Imobiliar SRL, un prim pas al reformei inițiată de primarul Vergil Chițac care dorește să aducă cea mai mare parte a patrimoniului fostei regii în directa administrare a Primăriei Constanța. Vorbim de multe imobile sau piețe sau multe alte locații, despre care încă nu se știe exact cum vor fi gestionate, întrucât abia s-a format o comisie condusă – de cine altcineva – de city-managerul Constanței, Felicia Ovanesian. Un lucru este însă cert: reforma lui Chițac va arunca în stradă 110 oameni. Până la evidentul scandal care va urma în consiliul local municipal Constanța pe acest subiect – USR a anunțat deja că se opune – situația l-a revoltat și pe deputatul social-democrat Marius Horia Țuțuianu:

„Tandemul Chițac – Ovanesian lasă șomeri o sută de constănțeni! Mult trâmbițata „reformare” a RAEDPP, astăzi transformată într-un SRL, urmărește interesele meschine ale unui grup care vrea să arunce în stradă 110 de angajați! Patrimoniul Regiei a ajuns la Primăria în care Chițac și Ovanesian taie și spânzură. Grav este că acest tandem găunos taie și locuri de muncă! Din ce povestesc oamenii, Administrația Fondului Imobiliar (fosta RAEDPP) a preluat doar patrimoniul Regiei, nu și angajații- mare parte, persoane care lucrează aici de mai bine de 20 de ani! Posturile din AFI ar urma să fie scoase la concurs. Constănțenii care v-au votat, dle Chițac, punându-și atâtea speranțe în „reformele” dvs pentru Constanța, acum rămân și fără pâine? Astfel înțelegeți că trebuie să se dezvolte și să se modernizede fondul imobiliar? Lămuriți public acest demers! Domnule Primar, aveți o responsabilitate publică să ieșiți cu un răspuns clar pe această temă și să liniștiți constănțenii ce lucrează de peste 25 de ani în slujba orașului!”, a transmis deputatul Țuțuianu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *