Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, a murit într-un accident rutier

Primarul liberal al comunei constănțene Albești, Gheorghe Moldovan, a decedat astăzi într-un accident rutier produs la intrare în stațiunea Neptun. Potrivit ISU Dobrogea un autoturism a intrat într-un copac, iar la fața locului intervin salvatorii. Mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în Pădurea Comorova.

masina moldovan

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că accidentul a avut loc pe DN 39, în zona podului Neptun. Poliţiştii au constatat că bărbatul conducea un autoturism din direcţia Mangalia către Constanţa, iar la un moment dat maşina a ieşit de pe drum şi a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a murit. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Gheorghe Moldovan avea 67 de ani, fiind născut pe 28 mai 1956. El era primar din 2008, fiind membru al Partidului Naţional Liberal.

Pompierii militari din cadrul ISU Constanța au fost solicitați de mai multe ori, duminică, în contextul unor incidente cauzate de vremea rea și nu numai.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *