Portul Constanța, gazdă a evenimentului internațional Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024

Portul Constanța, în colaborare cu partenerii strategici TITR – Ruta Internațională de Transport Trans-Caspică și Asociația de Afaceri a Portului Constanța (CPBA), a găzduit cu succes un eveniment internațional de comerț pentru a îmbunătăți oportunitățile de comerț și investiții de-a lungul coridorului de comerț al Mării Negre și Mării Caspice. Evenimentul, desfășurat în Constanța, România, a atras peste 300 de oficiali guvernamentali de rang înalt, lideri din industrie, academicieni și factori de decizie în achiziții din întreaga lume.

Delegații prezenți la Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 au participat la o vizită tehnică captivantă la Portul Constanța. La bordul navei Anghel Saligny, aceștia au explorat facilitățile portului și au obținut informații despre proiectele aflate în desfășurare și cele viitoare. Ei au observat cele mai recente tehnologii, practici inovatoare și tendințe emergente care transformă industria. Punctul culminant al evenimentului a fost un program de conferințe cuprinzător, cu 35 de vorbitori distinși care au abordat probleme critice ce impactează comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții au avut oportunitatea unică de a se conecta cu părțile interesate cheie, inclusiv expeditori, proprietari de mărfuri, linii de transport maritim, companii de logistică și multe altele, reprezentând țări din întregul coridor al Mării Negre și Mării Caspice. Evenimentul a prezentat 35 de expozanți, oferind oportunități valoroase de networking și perspective asupra tendințelor emergente din industrie.

Printre cele 70 de companii proeminente care au participat s-au numărat lideri din industrie precum Nfident, Sibre, Tanger Med Engineering, Euromec, RAM Spreaders, UMEX, Bromma și Port de Barcelona.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *