Partidul REPER al lui Cioloș, recunoscut OFICIAL de instanță. Rizea: „La Constanța avem SUTE de cereri de adeziune!”

Partidul REPER este de miercuri înfiinţat oficial după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul Bucureşti, anunţă reprezentanţii formaţiunii:

Este o zi importantă pentru noi şi sperăm să fie una importantă pentru democraţia şi pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană şi dreaptă pentru toţi cetăţenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluţii şi pentru cei expuşi sărăciei care nu pot face faţă creşterii preţurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înţelege şi sprijină copiii şi tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viaţă activă şi demnă.Un partid care se concentrează pe soluţii concrete pentru educaţie, sănătate şi mediu, pe o administraţie mai eficientă şi responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar şi pentru românii care au fost nevoiţi să plece în afara ţării. Un partid cu soluţii pe termen lung pentru agricultorii români”, au declarat cei doi copreşedinţi REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, conform sursei citate.

La Constanța, frâiele sunt preluate de deputatul Cristina Rizea, care a anunțat faptul că, de astăzi, partidul REPER la malul mării începe mobilizarea:

Vrem să transformăm această organizație într-una a dialogului deschis cu societatea civilă, mediul privat, cu toți cetățenii, pentru că doar din această conlucrare și din implicarea fiecăruia se nasc cele mai bune soluții pentru societatea în care trăim. Pentru județul Constanța, îmi doresc ca această formațiune politică să aducă un plus de maturitate în abordarea soluțiilor la problemele cu care noi, toți constănțenii ne confruntăm.Filiala REPER Constanța este în formare, avem sute de cereri de adeziune în noul partid, iar numărul lor este într-o continuă creștere. Pentru REPER Constanța va urma o perioadă imediat următoare de organizare locală concomitent cu implicarea noastră în dezbaterile pe statut și pe proceduri, la nivel național”, a subliniat deputatul Rizea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.