Optimism la AUR Constanța. Murad: „Avem și noi exit poll-ul nostru, avem peste 23%!” – VIDEO

Candidatul AUR pentru șefia Consiliului Județean Constanța, Mohammad Murad și candidatul formațiunii pentru Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, au organizat în această o conferință de presă la sediul partidului. Potrivit lui Murad, cei de la AUR nu cred în datele preliminare și vor aștepta cifrele finale mâine dimineață:

„Trăiesc acest moment ca în 2016, unde au apărut diferențe de peste 12-15%. Nu cred că românii au votat pentru a continua acea stare de sărăcie, disperare și plecare în străinătate. Sunt convins că au ieșit la vot cei care au votat împotriva PSD și PNL, care nu știu să facă nimic, terorizează oameni, bagă frica în ei, așa cum a fost în multe comune din județ și în secțiile de votare din Constanța. Sunt convins că rezultatul AUR e cu cifra 2 în față. Avem și noi exit poll-ul nostru și avem peste 23%, dar lăsăm până mâine să vedem care-i treaba”, a spus Murad.

La rândul său, Cupșa a subliniat faptul că datele preliminare au ca scop manipularea oamenilor din secțiile de votare și în ultimii ani au fost mincinoase:

„Din ultimele estimări, Constanța a scos la vot cam 110.000 de persoane, cu aproximativ 10.000 de oameni mai mult decât în 2020. Vă mulțumesc celor care astăzi ați răspuns apelurilor noastre și conștiințelor voastre. (…) Mâine dimineață, la rezultatele finale, vom vedea care este adevărul și nu cu exit poll-uri. Abia a început numărătoarea voturilor. Estimările din ultimii ani au fost manipulate și greșite. Au ca scop demotivarea oamenilor din secțiile de votare. Oamenii cred că au pierdut și nu mai sunt motivați. AUR Constanța are oameni cu experiență puși să numere voturile și vom avea cu totul alte numere la europarlamentare în Constanța. Pentru Primărie și CL, astăzi am umblat prin toate cartierele și am văzut favorabilitatea oamenilor. Cunosc reacțiile oamenilor când te plac sau nu”, a spus Cupșa:

ARVE
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *